Categorieƫn
Vacuummachines in Henegouwen

online waar te koop Solis ☆ Solis EasyVac Professional Type 572

Solis EasyVac Professional Type 572 in Thieu

Solis EasyVac Professional Type 572

Professioneel vacumeren doe je met de Solis EasyVac Professional Type 572. Deze vacuĆ¼mmachine zorgt er op allerlei manieren voor dat jij je etenswaren extra lang kunt bewaren. De afzuigcapaciteit van de vacuĆ¼mpomp is 20 liter per minuut waarmee je een vacuĆ¼m bereikt van maximaal -0,85 bar. Dit betekent dat je producten snel en onder een zeer hoge druk inpakt. Daardoor is de machine geschikt voor in professionele keukens. Je verpakt onder andere vlees, vis en kaas, maar ook delicate en vloeibare voedingsmiddelen. Sealen gaat zowel handmatig als volautomatisch. Daarnaast heeft hij een marineerfunctie en vacumeer je bewaardozen met de meegeleverde vacuĆ¼mslang. Deze vacuĆ¼mmachine is geschikt voor zakken en folie met een breedte van maximaal 30 centimeter. (EAN code: 7611210922186) (ID: 626944 Solis) Ga je binnenkort ook opnieuw kantoor materiaal kopen in Thieu ?

Eletronika in Henegouwen

Volautomatisch vacuĆ¼msysteem Voedselinstelling droog/vochtig Voor delicate en drukgevoelige etenswaren Marineerfunctie
Meestal wordt jouw artikel “Solis EasyVac Professional Type 572” gratis aan huis bezorgd! En soms kan je bovendien ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euros tot 100 euro 2020 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede 626944 7611210922186 in de streek van Le Roeulx (BelgiĆ«).

Winkels in Le Roeulx

Er zijn veel manieren om eletronica te spotten in Thieu.


Er zijn tal van shops nabij Le Roeulx: bol.com, en ga zo maar door

The location could not be found.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen !! HTTPS://SPARSCHUT.NL Solis EasyVac Professional Type 572 in Thieu

update Aug 2020
Trending in Le Roeulx
: